Hrvatski English Deutsch Česky Italiano Slovenski
  • Postira-Brac-plaža Mala Lozna

    Mjesto Postira je prekrasno malo Dalmatinsko mjesto, u kojem se  ljudi bave turizmom, ribarstvom  i poljodjelstvom.Postira ima oko 1500 stanovnika, pretežno mlađe i srednje dobi. Postira su udaljene 10km, približno 10 minuta vožnje sa automobilom od glavnog grada Supetra. Na otoku Braču dolazite iz trajektne luke u Splitu  sa udobnim i klimatiziranim trajektom, koji vozi putnike cca 60 minuta. Postira nude mir i užitak dugim šetnjama uz predivnu obalu, prekrasnim plažama i borovom šumom. Uz obalu ima nekolicina restorana i cafe bara u kojima možete u ranim jutarnjim satima u miru gledati izlazak sunca i na miru ispijati jutarnju kavicu i gledati ribare kako dolaze u luku sa brodicama punim riba.


    Nova kuća u kojoj se nalaze 4 potpuno novo operemljeni apartmani se nalazi na izlazu iz mjesta Postira na predjelu zvanom "Molo Lozna". Kuća se nalazi u ulici u nizu novih kuća sa prelijepim pogledom na more, udaljena od centra mjesta cca 800 metara, nekih 10-15 minuta laganog hoda. Trgovina KONZUM se nalazi u istoj ulici,udaljena 100m.  Restorani, pošta, hoteli i bankomati se nalaze u centru mjesta udaljeni od apartmana 800 metara. Do najbliže plaže Mala Lozan se može doći cestom za svega 5 minuta laganog hoda,gdje se nalazi mali kafić sa pićem,sladoledom, a na samoj plaži nudimo iznajmljivanje pedalina,kajaka,trampulina i cestovnih skutara.Svi apartmani u kući imaju poseban ulaz ,pogled na more i u apartmanima svu potrebnu opremu za lagodan i ugodan boravak. Apatmani imaju tv i sat. antenu, pogled na more, osigurano parkirno mjesto, roštilj ,komin.po želji fitness,iznajmljivanje  cestovnih skutera. Po potrebi se može koristiti skrinja za meso i na upit se može koristit mašina za odjeću. Najbližja plaža Mala Lozna se nalazi nekih 300 metara od kuće i veoma je lijepa i pogodna za odrasle i djecu.


    Plaža Mala Lozna ima dovoljno prostora za odmor cca 500 posjetitelja koji se mogu odmarati ili na suncu ili u hladu borove šume. Na samoj plaži se nalazi mali ugostiteljski lokal u kojem se možete rashladiti uz hladne napitke i sladoledu. Za ljubitelje pješčanih plaža mjesto Postira nudi prekrasnu plažu Lovrečinu ,koja je udaljena 3 km od mjesta Postira,a do iste se dođe sa automobilom za nepunih 5 minuta vožnje. Plaža Lovrečina ima prekrasan restoran sa odličnom ponudom hrane i pića. Na plaži se nalazi i igralište za odbojku na pjesku.Plaža je veoma pogodna za malu djecu i ne plivače radi svoje plitkosti.Na južnoj strani otoka se nalazi mjesto Bol ,koje je poznato mjesto surfera i jedriličara na moru, a kupači mogu uživati na prekrasnoj plaži "Zlatni Rat" a do plaže vam treba tek 45 minuta vožnje  automobilom.Linkovi & Kontakt