Kontakt

Janez Zinrajh
molo lozna III,17.
21410 Postira-Brač
janez.zinrajh@gmail.com
0038598571629

Postira-Brac

Pročitaj detaljnije


događanja na Braču-vozni red.
Linkovi

Smještaj

Apartma ALEN AP6+1

A6+1 - Za šest osoba plus pomoćni ležaj, Površine: 57m2

Apartman Alen se nalazi na prvom katu kuće sa istočne strane. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, dječje sobe za 2 osobe i dječje sobe za 1 osobu. Kuhinja je moderno opremljena sa pećnicom, mašinom za posuđe i velikim hladnjakom. Dnevni boravak ima stol i stolice za ručanje, kauč na razvlačenje za spavanje za 2 osobe, klimu i balkon-terasu od 17m2  sa pogledom na more. Ima i sobu sa bračnim krevetom, dječju sobu sa dva odvojena kreveta i manju dječju sobu sa jednim krevetom. Apartman je najpogodniji za boravak 5 osoba a po potrebi se može boraviti i do 7 osoba.
Jako mirna lokacija a apartman sa predivnim pogledom na more.
za boravak duži od 14 dana i stalne goste nudimo i akcijske cijene i popuste, zato nazovite i dogovorite svoj termin .
Na plaži vam nudimo najam skutera,broda do 6 osoba,pedaline,kajak,za djecu trampulin,pečemo palačinke.....


Apartma DAVID AP4+1

A4+1 - Za četiri osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 42m2

Apartman David je namijenjen za četiri do pet osoba. Nalazi se u prizemlju kuće sa istočne strane, a ispred ulaza je ogromna terasa sa ljuljačkama za djecu, parkirno mjesto za automobil i grill roštilj. Apartman ima pogled na more. Na ulazu se nalazi velika kuhinja u kojoj se nalazi moderno opremljena kuhinja, stol i stolice, satelitski TV, sat, hladnjak. U jednoj sobi se nalazi bračni krevet za 2 osobe, dok se u drugoj sobi nalazi pojedinačni krevet za jednu osobu a uz njega još krevet na kat za dvije sobe. U apartmanu je wc sa tuš kabinom.


Apartma DORIS

A4 - Za četiri osobe, Površine: 42m2

Apartman Doris je namijenjen za 4 osobe i nalazi se na prvom katu kuće. Ima terasu sa pogledom na more. Apratman ima dvije spavaće sobe u kojima se nalaze bračna kreveta za 2 osobe, satelitski TV, klima. U  kuhinji se nalazi stol, stolice i mini hladnjak.


Apartma IRIS STUDIO

A2+1 - Za dvije osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 30m2

Apartman Iris je namijenjen za dvije do tri osobe. Nalazi se u prizemlju kuće iz zapadne strane. Ima zaseban ulaz i veliku terasu ispred kuće. Apratman je studio i isti se sastoji iz jednog prostora u kojem se nalazi mini kuhinja sa hladnjakom, satelitskim TV-om, stolom i stolicama, kaučem na razvlačenje za spavanje jedne do dvije osobe, bračnim krevetom i WC-om sa tuš kabinom. Apartman ima pogled na more.